EDR Events és una empresa dedicada al servei de l'oci cultural i l'entreteniment. Aportem un ampli ventall de solucions per cobrir tota classe d'esdeveniments tant per a ajuntaments i empreses com per a particulars.

L'empresa està dividida amb 4 grans branques:

A EDR Festes gestionem la contractació de grups i artistes, la realització de contractes i fulls de ruta, i el seguiment de tots els serveis oferts.

A GRESCA.cat ens encarreguem de desenvolupar espectacles i serveis propis personalitzats al 100% per donar un servei exclusiu al client.

A EDR Disseny t'acompanyem en el disseny i la creació d'articles publicitaris per al teu esdeveniment: gots reutilitzables, productes de marxandatge, roba personalitzada, etc.

A EDR Serveis busquem les millors solucions per tal de dotar cada esdeveniment de les infraestructures necessàries: so, llum, escenaris, wc, tanques, personal de seguretat, etc.


Història

L'empresa va ser creada per Josep Coll l'any 1982, que fins al moment havia estat músic del grup musical Hawai.

Amb seu a la població de Campdevànol (Ripollès), tenia els seus clients repartits entre el Ripollès, la Cerdanya i el Berguedà. Les poblacions del Pirineu Oriental confiaren en les recomanacions i el bon fer d'en Josep a l'hora de programar les seves festes majors i així l'empresa "Espectacles del Ripollès" va anar creixent i agafant prestigi per la zona.

Al cap d'uns 20 anys, una de les propostes d'en Josep amb Disco-mòbil i animació infantil va ser la Montse Viñuelas i així varen establir una relació que encara perdura.

Al 2009 en Josep es va jubilar, passant les rendes de l'agència a la Montse i en Xavier, que van començar a adaptar-la als nous temps, i es va convertir en EDR FESTES.

Des dels inicis de la nova generació s'ha apostat per incrementar els nostres serveis amb la màxima qualitat i així va sorgir la secció GRESCA.CAT, la qual és l'encarregada de crear i incorporar serveis de producció pròpia, com ara la famosa DISCO-BABY, amb una trajectòria de més de 20 anys, els nostres parcs infantils, tallers de tot tipus, festes de l'escuma, etc.

L'any 2011, l'empresa creix amb gestió i seguiment dels espectacles amb l'ajuda de l'Alba Lapedra, la qual ja porta anys d'experiència col.laborant amb els espectacles de EDR i gran coneixedora de l'empresa i el sector.

L'any 2014 l'empresa crea la secció EDR DISSENY, enfocada a la publicitat i marxandatge per ajuntaments, empreses i particulars. Així es tanca el cercle i donem un servei integral als nostres clients pel que fa a esdeveniments culturals o esportius.

Arranquem l'any 2020 creant EDR EVENTS, englobant totes les diferents seccions de l'agència, representació artística, producció pròpia i disseny.

També aquest mateix any l'empresa fa un altre salt amb la col·laboració de Guillem Sánchez, comercial i tècnic de so, per tal de donar un plus en gestió i seguiment a tots els nostres serveis.