CASAMENTS

VOLEM FORMAR PART DE LA TEVA CELEBRACIÓ!


CERIMÒNIA

Ens encarreguem de la sonorització i la microfònia de la teva cerimònia, així com assesorament musical i la coordinació amb la resta de serveis per tal de que tot surti com havíeu desitjat. Vols que les cançons siguin tocades en directe? Disposem de solistes, duets i grups per fer encara més màgic aquest moment.

APERITIU I BANQUET

En tota celebració la música ha de ser present en els millors moments, es per això que ens encarreguem de possar fil musical a l'aperitiu, creant llistes totalment personalitzades, també disposem de grups en directe per fer-ho encara més especial i us ajudem a fer una selecció dels millors temes per la vostre entrada al banquet, sortides de plats i regals. 

DISCOMÒBIL

I es que en tota celebració es necessari el fi de festa per poder ballar! Posem so i llum disco creant una autèntica discoteca per acabar de celebrar aquest fantàstic dia. Busquem els millors DJ's i ens adaptem el vostre estil musical per tal de fer de la vostra festa una celebració diferent i única. Que sou amants de la música en directe? No us preocupeu que tenim un àmpli catàleg de grups de versions i tributs...